ROUTES EN HOTELS WALES 2024

Gepubliceerd op 18 augustus 2024 om 18:00

DE ROUTES

De Routes die door Ruud zijn gemaakt staan hieronder in Google My Maps. Het mooie hiervan is, dat je de routes nog aan kunt passen,

Scroll verder naar beneden voor alle Hotels van onze reis..  

DE HOTELS

Klik op de foto's om door te linken naar de websites van verschillende de hotels.

HOTEL The Hope & Anchor in Ross on Wye 

Dit charmante hotel ligt aan de schilderachtige rivier de Wye en biedt een warme, gastvrije sfeer. De kamers waren comfortabel en goed uitgerust. Perfect voor een ontspannen verblijf na een dag rijden. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam en het eten in het restaurant was heerlijk, met een focus op lokale gerechten. De locatie was ideaal voor het verkennen van de prachtige omgeving en de parkeergelegenheid voor motoren was ruim en veilig. Een echte aanrader voor motorrijders!

HOTEL The Old House 1147

Dit charmante hotel ligt aan de rand van een grote begraafplaats, wat een unieke en rustige sfeer biedt. De historische ambiance van het hotel voegt een bijzondere charme toe aan je verblijf. De kamers waren comfortabel en stijlvol ingericht, perfect om bij te komen na een lange rit. Het personeel was vriendelijk en zorgzaam en het ontbijt was uitgebreid en smakelijk. De locatie is ideaal voor wie van geschiedenis en rust houdt, maar het uitzicht op de begraafplaats is misschien niet voor iedereen geschikt.

B&B Bae Abermaw Boutique

Op dag 3 van onze motorreis door Wales verbleven we in B&B Bae Abermaw Boutique. Dit stijlvolle hotel biedt een prachtig uitzicht op de baai en heeft een moderne, comfortabele inrichting. De kamers waren ruim en smaakvol ingericht. In de Honesty Bar kunnen gasten zelf hun drankjes inschenken, waarbij vertrouwen in de klant centraal staat voor een ontspannen en gastvrije ervaring. Het personeel was uitermate gastvrij en zorgde voor een heerlijk ontbijt met lokale specialiteiten. De locatie is perfect voor het verkennen van de kust en biedt gemakkelijke toegang tot mooie ritten door het landschap. Een geweldige plek om te verblijven voor motorrijders die van comfort en een mooi uitzicht houden.

HOTEL Caerwylan Hotel

Na Bae Abermaw Boutique vervolgden we onze reis naar Hotel Caerwylan. Dit prachtige hotel ligt aan de kust en biedt een adembenemend uitzicht op de zee. De kamers waren wat gedateert maar wel comfortabel.  Het diner in het restaurant was voortreffelijk met verse, lokale ingrediënten. De ligging is perfect voor het verkennen van de omliggende natuur en biedt tal van mooie routes voor motorrijders. Een uitstekende keuze voor wie van zeezicht en gastvrijheid houdt tijdens een motorreis.

HOTEL The Dolfor Inn

Na Caerwylan reisden we naar Hotel The Dolfor Inn in Newtown. Dit kleine, redelijk ouderwetse hotel heeft een charmante, traditionele sfeer. Hoewel de inrichting eenvoudig was voelden we ons er meteen thuis. Het hoogtepunt van ons verblijf was het heerlijke lamsvlees op het menu, een echte aanrader. Het personeel was vriendelijk en zorgde voor een warm welkom. De locatie is ideaal voor een rustige stop tijdens onze motorreis, met mooie routes in de omgeving. Een gezellige plek voor liefhebbers van authentieke smaken en een gastvrije ambiance.

HOTEL Hadley Bowling Green Inn

Ons laatste hotel van de reis was Hadley Bowling Green Inn. Hoewel we inmiddels niet meer in Wales waren, bood dit traditioneel Engels hotel een perfecte afsluiting. Het eten was uitzonderlijk goed, met een menu vol smakelijke gerechten. De kamers waren goed verzorgd en comfortabel, ideaal voor een ontspannen einde van onze motorreis. Het personeel was vriendelijk en attent, wat ons verblijf zeer aangenaam maakte. De locatie bood een mooie gelegenheid om te genieten van het Engelse platteland voordat we terugkeerden. Een aanrader voor wie houdt van traditionele charme en uitstekende service.

Reactie plaatsen

Reacties

Erik Sprokkereef
een maand geleden

Geweldig om te zien en bedankt voor deze service van delen